De feiten te overwegen, terwijl het kopen van een nieuwe smartphone

Een smartphone is een telefoon en een computer in 1. Je hebt met een smartphone herstellen dus net zoveel mogelijkheden als met een desktop of laptop. Naast bellen en sms'en kan je met een smartphone het internet gebruiken, vind je eenvoudig je weg via de ingebouwde navigatie app, of speel je een game. Een smartphone beschikt vaak over een touchscreen, zodat je gemakkelijk vindt wat je zoekt. Een smartphone die je levensstijl verandert.

Na het vaststellen van het doel kan je gaan overwegen welke smartphone je behoeften best beantwoord.

Besturingssysteem OS

Het is het besturingssysteem scherm reparatie iphone 6 smartphone anders maakt. Dus je moet het OS zorgvuldig selecteren . Google's Android-systeem, Apple's iOS, Microsoft's Windows Mobile en Research in Motion's BlackBerry OS zijn vier meest voorkomende besturingssystemen in de markt vandaag.

Met de Blackberry OS kan je niet veel applicaties instaleren en gelijktijdig surfen op het web maar het is perfect om te mailen of surfen.

Apple's OS is beperkt en OS is begrensd binnen Apple's iPhones. Android-systeem is de meest populaire smartphone OS. Ze zijn niet allen goed qua prijs maar zijn ook snel om te surfen of mailen en komen met verschillende app ‘s. Een ander voordeel van Android-systeem is gratis downloaden van app’s via iphone 6s scherm vervangen. Bij een besturingssysteem van Appel of Windows moet men er voor betalen. Hiernaast is het Android besturingssysteem beschikbaar in meeste telefoons waardoor het handig is om te gebruiken. Telefoon met windows OS zijn heel goed om te werken in een spreadsheet of word document.

Processors

Er zijn hoofdzakelijk drie soorten van processors-dual-core, quad-core en octacore processors. De prestaties van smartphone, hangt meestal af van de processors die de telefoon gebruikt. De keuze voor het type processor is niet altijd eenvoudig, omdat er zoveel verschillende processors in omloop zijn. In de VS , ARM heeft verschillende kern zoals Cortex A5, A7, A9, A12 en A15. Wanneer een systeem gebruik maakt van de A15 zal het efficiënter werken en gevorderde zijn dan een telefoon met A5. Maar een iPhone met dual-core processor efficiënter is om te werken dan een quad-core Android-telefoon. Dus je moet goed onderzoek voordat je zich gaat richten op specifiek merk.

Andere feiten: RAM, Display & Geheugen

Hoe meer RAM je hebt, hoe beter het is voor u en uw smartphone. In het geval van het geheugen moet je gaan voor een smartphone die een hoge geheugencapaciteit heeft en in staat is om uw wereld te houden in je telefoon zoals de meesten van ons onze wereld in onze telefoon iphone 5s scherm vervangen tegenwoordig. Als u HD-films wilt bekijken op uw telefoon moet je gaan voor een groot geheugen bijvoorbeeld 32 GB. In het geval van de display, een groot scherm laat niet alleen u genieten van uw favoriete film of uw favoriete spel te spelen op je smartphone , maar het is ook goed om met de Touch-screen efficiënter te kunnen werken. Niet vergeten dat een scherm groter dan 5 inches, niet handig is om te gebruiken. Ze zijn ook zwaar en passen niet in uw broekzak.


Het beste.

Als u het beste smartphone wilt aan de beste prijs bezoek dan, http://www.mmstore.be/. Hier vindt u niet alleen smartphones van verschillende merken en de nieuwste versies, maar ook laptops en mp3-spelers.



Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!